Nyårsmeny 2018

Vet ni inte vad ni ska äta på nyår? Här kommer vårt förslag

Förrätt:

Mild krämig hummersoppa serveras med rökt laxrulle fylld med färskostcréme smaksatt med tomat och dill, blomkålspuré, parmesancrisp, gräslök samt potatischips

Vinförslag: Boschendal Brut Chardonnay / Pinot noir nr: 7889. 115kr

Ölförslag: Nils Oscar God Lager nr: 1305. 19,90kr

 

Varmrätt:

Helstekt oxfilé serveras med potatiskaka smaksatt med jordärtskocka och lagrad cheddar, puré på gulbeta, schalottenlök och tryffel, dragonmajonnäs, rostade rödbetor samt rödvinssky

Vinförslag: Ravenswoods Vinters Blend Zinfandel nr: 26001. 119kr

Ölförslag: Oppigårds New Sweden ipa nr: 89891. 23,90kr

 

Dessert:

Färskostpannacotta med körsbärsgelé serveras med mjölkchokladcrème, kokostoppar på brynt smör samt mörk choklad

Vinförslag: Spy Valley Iced Sauvignon Blanc nr 2350. 119kr

 

Menypris: 350kr/person

Välkommen att beställa senast torsdagen den 20/12 tel: 0393-12230 Begränsat antal.

Hämtas på nyårsafton mellan 13.00-15.00